#logistics #transport

MOVE - INNOVATE - MANAGE

Η ομάδα μας

Ιστορία

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2002 από ομάδα στελεχών με γνώση και εμπειρία στο κλάδο των εθνικών μεταφορών με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας στους τομείς της διανομής προϊόντων, διαμεσολάβησης μεταφορών και αποθήκευση αγαθών, ακολουθώντας με συνέπεια τις παραδοσιακές αξίες της οικογενειακής επιχείρησης.

Με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση και τη γνώση των στελεχών της και με την αξιοποίηση εργαλείων υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας, η εταιρεία επιθυμεί να αποτελέσει αρωγό σε κάθε βήμα της επιχειρηματικής προσπάθειας, παρέχοντας άρτιες και αποτελεσματικές λύσεις. Ο μικρός μέσος όρος ηλικίας, το υψηλό γνωσιακό επίπεδο και η συνεχής επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού σε συνδυασμό με το άριστο συνεργατικό κλίμα, καθιστούν την εταιρεία δημιουργική και πρωτοπόρα, ευέλικτη και προσαρμόσιμη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς

Εγκαταστάσεις & Στόλος

Οι αποθήκες μας είναι εγκατεστιμένες σε ένα κομβικό σημείο της Αθήνας με πρόσβαση σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. 

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, στηρίζεται στον αποκλειστικά ιδιόκτητο στόλο μας, ο οποίος αποτελείται από φορτηγά ΦΔΧ όλων των κατηγοριών (κατάψυξη, συντήρηση, ξηρό φορτίο), κατάλληλα εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα μέσα (παρακολούθηση με σύστημα τηλεματικής) τηρώντας όλους τους απαιτούμενους κανόνες ασφαλείας.

Η ομάδα μας

Το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί για μας έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της επιχείρησης μας. Οι άνθρωποι της εταιρίας μας συνδυάζουν τεχνογνωσία, εμπειρία, δυναμικότητα, υπευθυνότητα.

Χάρη στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας πάνω σε συγκεκριμένες τεχνικές και μεθοδολογίες είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις με συνέπεια, ποιότητα και αξιοπιστία.

Η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας είναι αποτέλεσμα της συνεχούς αύξησης  των εργασιών μας.

team-glmetaforiki

Διαχρονικότητα και αξιοπιστία

Βιωσιμότητα

Πιστή στη φιλοσοφία της συνεχούς βελτίωσης η εταιρία μας θέτει ως ύψιστο στόχο την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Με προσήλωση στις αρχές μας προσβλέπουμε στην ικανοποίηση και των ποιο απαιτητικών αναγκών των συνεργατών με γνώμονα την ομαδική προσέγγιση των καθημερινών προκλήσεων. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να βρούμε ένα τρόπο για να βελτιώσουμε κάθε επιχείρηση. Αυτός είναι και ο λόγος που μετα από σχεδόν 20 χρόνια η επιχείρηση μας συνεχίζει να έχει αυξητικές τάσεις δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και αναπτύσσοντας το δίκτυο μας ολοένα και περισσότερο.

Η ιστορία μας

2002

Οι ιδρυτές της εταιρίας ξεκίνησαν το 2002 να ασχολούνται με τον κλάδο της μεταφοράς επενδύοντας εξ αρχής στον ιδιόκτητο στόλο με φορτηγά νέας τεχνολογίας Δημοσίας Χρήσεως με στρατηγικό συνεργάτη την Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

2002

2007

Ξεκινάει η συνεργασία μας με τον πολυεθνικό όμιλο της Unilever η οποία συνεχίζεται ως σήμερα με εξαιρετικές αξιολογήσεις.

2007

2012

Αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική χρονιά αφού παράλληλα με το διπλασιασμό του στόλου μας, δημιουργήσαμε και τον πρώτο αποθηκευτικό μας χώρο σε κομβικό σημείο της Αθήνας.

2012

2016

  Είμαστε στην ευχαριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την   συνεργασία μας με την εταιρία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ 

2016

2019

Ο κύκλος εργασιών άγγιξε το 1,5 εκ €, ο στόλος έφτασε στα 30 φορτηγά ΔΧ σε όλες τις κατηγορίες και ξεκίνησαν επίσης 2 στρατηγικής σημασίας συνεργασίες με τις εταιρίες COFEEBERRY & DIXON – KOTSOBOLOS

2019

2020

Δημιουργείται το τμήμα courier της εταιρίας μας και στελεχώνετε η εταιρία μας με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Η αγορά καινοτόμων προγραμμάτων πληροφορικής  μας καθιστά ποια μία από τις ποιο καινοτόμες εταιρίας στον κάδο της μεταφοράς έχοντας την δυνατότητα να παρέχομε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας καινοτόμες υπηρεσίες ανάλογα    με τις ανάγκες τους.

2020
LOGO-MON-SMALL

Sign up for newsletter

© 2020 GL Metaforiki - Website Development by iArk Digital Agency